Botox behandling i klinikken i Hedensted – 16 min. fra Horsens & Vejle

Her kan du læse om vores botox behandling.
Vi har både fysiske- og online konsultationer

Minimér rynker og fine linjer med Botox

Skru tiden tilbage med en Botox behandling. Tidens tand og solens stråler medvirker til at huden ældes. Det skyldes at vi med årene nedbryder kollagen- og elastinfibre, fedtvæv og hyaluronsyre i huden, hvilket medfører løs og slap hud, som kommer naturligt med alderen. Nogen får rynker tidligere end andre og det skyldes den måde vi lever vores liv på, samt vores genetik, da nogen er mere disponeret for rynker end andre. Nogen rynker vidner om et levet liv og de kan være charmerende at bibeholde som de er, men der er også de rynker som får os til at se stressede, uoplagte, trætte og bekymrede ud. De rynker kan reduceres med Botulinum toxin, også kaldet Botox og det er hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner vores aller fornemmeste opgave at fjerne eller reducere lige netop disse rynker.

Botox er et meget lille indgreb som man kan opnå et smukt og naturligt resultat med, som gør at du kommer til at se mere frisk og oplagt ud, og mindre træt og sur ud. Når du får en god behandling med Botox så er det kun dine nærmeste, der vil kunne se det, hvis du gør dem opmærksomme på det. Formålet med en Botox behandling er at opnå naturlig skønhed, men hvor du ser mere frisk og fornyet ud og stadigvæk ligner dig selv. Botox forhindrer musklen i at trække sig sammen ved at der injekseres ganske lidt Botox i musklen og ansigtsmuskulaturen bliver dermed mere afslappet, hvilket får huden til at slappe af og glatte ud, fordi den får ro til at genopbygge sig selv og dermed bliver rynkerne mere utydelige eller forsvinder helt.

Botox kan bl.a. bruges til:

  • At behandle/reducere bekymringsrynken mellem brynene
  • At reducere smilerynker ved øjnene (kragetæer)
  • Reducere panderynker
  • Øjenbrynsløft
  • Løfte mundvigene tilbage på plads, så man undgår at se sur ud
  • Reducere rynker ved læberne
  • Reducere tandkødssmil
  • Reducere kæbemusklen for et mere ovalt ansigt
  • Reducere tydelige bånd på halsen

Holbarhed

Flotte resultater med Botox afhænger meget af hvor det sprøjtes ind og hvor høj en dosis man bruger. Botox injekseres i meget små mængder og med en meget tynd kanyle. En behandling med Botox behøver på ingen måder at give et udtryksløst ansigt og hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner er det meget vigtigt for os at resultatet ser smukt og naturligt ud. Behandling med Botox er den mest udbredte lægelige kosmetiske behandling på verdensplan og i USA bliver der lavet over 7 millioner behandlinger om året. En behandling som er helt sikker når den udøves af godkendte sygeplejersker og læger.

Gratis konsultation til Botox

Inden en behandling med Botox kan finde sted skal du konsulteres af vores dygtige hudlæge hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner, dette i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler, da Botox er et lægemiddel og for at være sikker på at behandlingen er det rette for dig. Efter konsultationen skal der gå minimum 48 timer før du kan få foretaget en behandling, dette i henhold til dansk lovgivning om betænkningstid i forbindelse med kosmetiske behandlinger. Botox gives ikke til gravide og/eller ammende og personer med kendte allergier overfor indholdsstofferne i Botulinum toxin.

Behandlingen

Behandlingen

Når du møder op til din behandling med Botox i klinikken tager vi billeder af dig, som vi skal bruge i din journal. Inden behandlingen udføres laver vi en analyse af dit ansigt og på den måde finder vi sammen frem til hvilken behandling der vil give dig det bedste og smukkeste resultat. Selve behandlingen tager ca. 15-20 minutter og består i at der injekseres en lille smule Botox i de muskler hvor der ønskes effekt.

Efter behandlingen

Der ses kun meget kortvarig rødme ved indstiksstederne, svarende til små myggestik efter behandlingen med Botox, hvilket forsvinder indenfor de indenfor et par timer. Du kan genoptage dine daglige gøremål med det samme og du vil ikke have nogen gener forbundet med det. Du skal undlade at massere på området op til fire timer efter behandlingen med Botox. Det frarådes at dyrke hård fysisk motion og at gå i et varmt bad 24 timer efter behandlingen. Der går ca 3-14 dage før behandlingen har fuld effekt og du vil se yngre og mere frisk ud. Det er
meget individuelt hvor længe behandlingen holder, men langt de fleste oplever at have fuld effekt af Botox i tre måneder. Herefter vil musklen langsom blive mere og mere aktiv, i takt med at den genvinder sin kraft. Behandlingen med Botox kan gentages når man ikke har den ønskede effekt mere og det vil typisk være efter 3-6 måneder. Holdbarheden af Botox øges ved gentagne behandlinger.

Garanti

Hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner tilbyder vi en gratis ”touch up” 14 dage efter en behandling med Botox hvis du ønsker det. Da vi alle er meget forskellige kan det variere, hvor meget Botox der skal til for at opnå det ønskede resultat.

Er du ikke helt klar til Botox endnu, så forsøg dig med en kemisk peeling, der arbejder i de inderste lag hud. Læs mere om behandlingen her.

Se vores før og efter billeder her 

Vi er autoriseret og faglige rådgivere i kosmetiske behandlinger.

Behandlingstid

15-30 minutter

Bedøvelse

Ingen

Nedetid / Opheling

ingen

Resultat

efter 3-14 dage

Holdbarhed

3-4 måneder

Konsultation

Gratis

KonsultationGratis
1 område
Områder: Pande, mellem bryn, smilerynker omkring øjne, brynløft
1.800,-
2 områder
Områder: Pande, mellem bryn, smilerynker omkring øjne, brynløft
2.500,-
3 områder
Områder: Pande, mellem bryn, smilerynker omkring øjne, brynløft
3.000,-
4 områder
Områder: Pande, mellem bryn, smilerynker omkring øjne, brynløft
3.500,-
Nedadgående mundvige (DAO)650,-
Rynker omkring mund650,-
Lipflip650,-
Nubret hage (mentalis)650,-
Tandkødssmil750,-
Næserynker750,-
Hals (Platysma)2.500,-
Kæbemuskler (masseter)2.700,-
Svedtendens armhuler4.000,-
Botox - touch upGratis

Klippekort og pakkeforløb er personlige og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

Følg os på de sociale medier

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg os på Facebook og Instagram.

Har du brug for at bestille tid eller kontakte os?