Skinpen behandling

Her kan du læse om hvordan vi behandler strækmærker, pigmentforandringer og solskader

Skinpen behandling

Hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner anvender vi skinpen, som er CE- mærket og ISO certificeret med over 90 validerede studier, der underbygger dens effekt på bl.a. grov hudstruktur, rynker, pigmenteringer og ar. Skinpen er kåret som den bedste elektroniske device til lige netop disse behandliner og er markedets eneste FDA godkendte apparatur til microneedling procedure.
Skinpen er en hudforyngende behandling, der med ultra tynde nåle laver bitte små kontrollerede skader i huden. Dette gør at hudens helingsproces stimuleres. Behandlingen er yderst velegnet til grov hudstruktur, behandling af operations- og aknear, strækmærker, fine linjer og rynker, forstørret porer, samt pigmentforandringer og solskader i huden. Skinpen kan anvendes på alle hudtyper året rundt.

Virkning:

En behandling med Skinpen fungerer ved at et elektrisk stempel med bitte små, tynde nåle panetrerer huden i en varierende dybde, som tilpasses den enkelte behandling fra 0,25-2,5 mm. I det nålene panetrerer huden, stimuleres hudens fibroblaster til at danne kollagen, og dermed.
Kollagen er er den primære struktur i hudens bindevæv.
Med alderen mister vores bindevæv og hud kollagen som bl.a. er den struktur, der holder huden spændstig og fast. Derfor bliver huden mere rynket, krebbet og slap med alderen.
Med Microneedling med Skinpen kan vi derfor opnå en hudforyngende effekt med en mere ensartet, fast og jævn hud, som udelukkende er stimuleret af hudens og kroppens egen evne til at regenerere.

Antal behandlinger:

Man skal forvente 3-6 behandlinger med 3-4 ugers interval for effekt.
Antallet af behandlinger vil altid være individuelt, da det afhænger af udgangspunktet, samt
individuelle ønsker om, hvorvidt huden blot skal forfines og forynges eller om der er ønske om at
behandle ar, pigmenter, rynker eller strækmærker.

Behandlingen

Behandlingen

Inden behandling med Skinpen kommer du til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske. Til konsultationen vil du modtage mundtlig- og skriftlig information omkring behandlingen. Du får mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen og sammen lægger vi en behandlingsplan som er skræddersyet lige præcis til dit udgangspunkt og ønsker.
Inden behandlingen tager vi billeder af behandlingsområdet, som skal bruges i din journal.
Herefter afrenser vi din hud og påfører et aktivt serum. Under selve behandlingen vil du mærke en vibrerende, let sviende og prikkende fornemmelse i huden. Smerteniveauet er mildt og derfor kræver behandlingen ikke bedøvelse. Behandlingen tager 30-45 minutter.
Du er velkommen til at medbringe en bisidder til behandlingen.

Resultat

Efter en behandling med Skinpen er de resultater vi skaber permanente. Eftersom huden ældes kan nye rynker, ar, pigmenter og strækmærker opstå med tiden. Go hudpleje med cremer fra ISClinical og SPF 50 året rundt vil hjælpe med et langvarigt resultat efter behandlingen med Skinpen. Vi anbefaler at der foretages vedligeholdende behandlinger hvert ½-1 år.

Forholdsregler inden behandling

Du bør undlade skrappe hudplejeprodukter såsom koncentrerede retinol og A-vitamin. 2 uger før din behandlingen bør du ikke anvende kemiske peelinger med en PH under 3.
Du er altid velkommen til at spørge os til råds i klinikken, hvis du er i tvivl. Du bedes komme uden makeup på dagen for behandling.

Behandlingstid

30-45 minutter

Bedøvelse

Ingen

Nedetid / Opheling

Få timer – 2 døgn

Resultat

3-6 behandlinger

Holdbarhed

Permanent

Konsultation

Gratis

KonsultationGratis
Hele ansigtet1.800,-
Hele ansigtet og halsen2.300,-
Hele ansigtet, halsen og brystet2.500,-
Strækmærker mave2.000,-
Inderlår2.000,-
Flanker2.000,-
Inderlår, mave og flanker4.000,-
Ar - Pris udregnes i forhold til omfang og størrelseFra 2.000,-

3 behandlinger med skinpen

Køb 3 behandlinger samlet og få -25 % på forløbet

5 behandlinger med Skinpen

Køb 5 behandlinger samlet og få – 25 % på forløbet

Klippekort og pakkeforløb er personlige og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

Følg os på de sociale medier

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg os på Facebook og Instagram.

Har du brug for at bestille tid eller kontakte os?