Skinbooster behandling

Her kan du læse om hvordan vi behandler strækmærker, pigmentforandringer og solskader

Få et sundere og mere frisk udseende med en Skinbooster behandling

Man kan ikke undgå at alderen sætter sit præg på huden og det skal man heller ikke. De små fine linjer og rynker i ansigtet vidner om et levet liv og en historie og kan derfor være charmerende at bibeholde.

For nogen er rynkerne og furerne dybere og mere tydelige end hos andre og derfor kan man komme til at se træt og uoplagt ud, selvom man ikke føler sig sådan. Skinbooster er for dig som ønsker et mere friskt og sundt udseende, hvor du samtidig bevarer din personlige mimik og ansigtstræk. Med Skinbooster udglattes fine linjer og rynker og samtidig får huden masser af fugt tilført indefra, så den fremstår frisk, fyldig og glat.

Hvad er en skinbooster behandling?

Skinbooster er en injektionsbehandling som giver huden masser af fugt og øger hudens kvalitet, glød og fugtniveau. Skinbooster består af Hyaluronsyre, som tilfører huden masser af fugt indefra fordi den er vandindende. En behandling med skinbooster vil medføre et helt naturligt resultat med en strålende og sund glød. Skinbooster skaber ikke fylde i ansigtet og ændrer derfor ikke på ansigtets mimik eller form.

Hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner anvender vi Belotero Revive, som er en unik kombination af glycerol og hyaluronsyre. Belotero Revive forbedrer synligt elasticiteten, blødheden, fugtniveauet i huden og dermed også hudstrukturen. Skinbooster minimerer rødme i huden, samt rynker og fine linjer.

Hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner anbefaler vi typisk en kur, bestående af 3 behandlinger med ca 4 ugers mellemrum imellem hver behandling. Herefter vedligeholdelse halvårligt, selvfølgelig med udgangspunkt i dit personlige behov.

Se også vores hudforyngende behandling med IPL laser.

Behandlingstid

ca. 30 minutter

Bedøvelse

Ingen

Nedetid / Opheling

Hævelsen aftager indenfor 24 timer

Resultat

Efter 1 måned kan man se det endelige resultat

Holdbarhed

ca. 6-8 måneder

Konsultation

Gratis

KonsultationGratis
Skinbooster med Belotero Revive 1 ml1.800,-
Skinbooster med Belotero Revive 2 ml2.800,-
Kurforløb på 3 behandlinger med 4 ugers interval (6 ml)7.200,-

*Klippekort er altid personlige og kan ikke kombineres med andre kampagner, tilbud eller rabatter.

Følg os på de sociale medier

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg os på Facebook og Instagram.

Har du brug for at bestille tid eller kontakte os?