Profhilo behandling

Her kan du læse om hvordan vi behandler strækmærker, pigmentforandringer og solskader

Profhilo behandling

– et unikt fugtighedsboost til huden

Med alderen oplever vi alle at huden bliver mindre elastisk og mere slap. Den gør den fordi at vi med tiden mister elastin, kollagen og hyluronsyre i huden. Med Profhilo kan vi hjælpe din hud med at booste og regenerere sig selv, så aldringstegn sættes på pause.

Profhilo er den nyeste og mest innovative hudbehandling, som findes på markedet til at opstramme huden og reducere fine linjer og rynker. Med Profhilo boostes kollagenfibrene, fedtvævet regenereres og fugten bindes på ny, hvilket er altafgørende for en smuk glød og en spændstig hud.

Det helt unikke ved behandlingen er, at den har en af de højeste koncentration af hyaluronsyre på markedet. Den innovative injektionsteknik gør at produktet virker selvnivellerende, da det selv søger de ujævne områder i huden, herunder også den kreppet og løse hud, som også kaldes ”kalkunhud”.

Udover at Profhilo regenererer hudens fedtvæv, så binder den også fugten, hvilket betyder at huden vil have nemmere ved at holde på den højere fugtbalance. Derved igangsættes din huds egen naturlige foryngelsesproces, samt en synlig forbedring af gløden i din hud.

Flere af vores kunder bruger Profhilo forebyggende, fordi den opretholder og genopretter hudens elasticitet, hvilket vil kræve et kurforløb på flere behandlinger for at genskabe, når huden først er blevet slap.

Profhilo er er meget populær behandling, da man med få behandlinger opnår en naturligt og flot resultat. Hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner anbefaler vi 2 behandlinger med Profhilo med fire ugers interval for det bedste resultat. For nogle kan en tredje behandling med Profhilo blive en nødvendighed. For at bibeholde det smukke resultat af behandlingen anbefaler vi at der foretages 1 – 2 vedligeholdelsesbehandlinger årligt. Vi udarbejder en personlig behandlingsplan til dig ved en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vores kosmetiske sygeplejerske vil vurdere ud fra din hudstruktur, alder og hudkvalitet.

Er Profhilo noget for mig?

Profhilo anbefales som udgangspunkt til alle som har rundet de 30 år, og som oplever at huden bliver lidt mere krebbet og mere slap. Egentlig kan Profhilo anvendes af alle, da vi alle har gavn af at få vores celler regenereret.

Profhilo kan også bruges på kroppen til bl.a. at opstramme overarmene, over knæet samt maveskindet.

Vi anfaler Profhilo til dig som ønsker at:

  • Reducere kreppet hud i ansigtet
  • Reducere kreppet hud på kroppen
  • Give huden masser af fugt indefra
  • Reducere fine linjer uden at give fylde
  • Genvinde elasticitet på kroppen og i ansigtet

Se vores før og efter billeder af en Profhilo behandling

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig med en profhilo behandling, så book en gratis og uforpligtende konsultation her

Behandlingstid

30 minutter

Bedøvelse

Ingen

Nedetid / Opheling

Hævelsen aftager indenfor 24 timer

Resultat

Efter 1 måned kan man se det endelige resultat

Holdbarhed

Efter 1 måned kan man se det endelige resultat

Konsultation

Gratis

KonsultationGratis
Ansigt (1 behandling) 4.000,-
Hals (1 behandling) 4.000,-
Ansigt - 2 behandlinger over 2 måneder (kurforløb) 6.500,-
Hals 2 behandlinger over 2 måneder (kurforløb) 6.500,-

*Klippekort er altid personlige og kan ikke kombineres med andre kampagner, tilbud eller rabatter.

Følg os på de sociale medier

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg os på Facebook og Instagram.

Har du brug for at bestille tid eller kontakte os?