Laserhårfjerning: Permanent hårfjerning ved Hedensted, Vejle & Horsens

Her kan du læse om hvordan vi laver permanent hårfjerning.

Opnå varigt resultat med laserhårfjerning: Permanent hårfjerning med IPL laser

Ønsker du permanent hårfjerning af f.eks. bikinilinjen, ben eller armhuler? Så er en laserhårfjerning behandling med IPL laser, måske det rette for dig.

Med et behandlingsforløb med IPL laser (Intenst Pulserende Lys) slipper du for at skulle barbere dig igen og igen, hvilket ofte medfører irritation og røde knopper på huden. For mange giver uønsket hårvækst frustration, og det stjæler meget tid.

Kontakt os gerne og hør mere om behandlingen.

Laserhårfjerning: Hårene kommer ikke igen efter permanent hårfjerning

Når lyset fra IPL laseren rammer melaninen/pigmentet i håret, omdannes energien til varme. Lyset ledes gennem håret og ned i hårroden, hvor håret opvarmes i en sådan grad, at hårsækken går til grunde. De behandlede hår vil derfor ikke kommer igen efter en laser hårfjerning med IPL. Men det kræver ofte flere behandlinger, hvilket du kan læse mere om nedenfor under “FAQ”.

Kan bruges på mørke hår og af både mænd og kvinder

Behandling med permanent hårfjerning henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre (over 18 år), med mørke hår på f.eks. ben, arme, ryg, ansigt og intimområder. Lyse og røde hår kan ikke behandles med IPL laser, da disse ikke indeholder mørk melanin og derfor ikke vil reagerer på IPL’ens stråler.

Det betyder også, at jo lysere du er i huden, jo større effekt vil du få af behandlingen. Har du en mørk hudtype, vil lyset påvirkes af den pigment, du har i huden – og ikke 100% ledes ned i hårsækken.

Før behandlingen

Inden din behandling med IPL (laser) skal du til en gratis konsultation med synlige hår hos Kosmetisk klinik Tenna Plesner. Vi undersøger om dine hår er mørke nok til behandling. 3-4 uger før din kommende behandling må du ikke solbade, gå i solarie eller anvende selvbruner. 30 dage inden behandlingen må du heller ikke vokse, epilere eller plukke hårene i behandlingsområdet.

Hvis ovenstående er overholdt, kan du godt behandles samme dag, som du konsulteres.

Inden behandling vil vi gennemgå klientinformationen, og du vil efterfølgende blive bedt om at underskrive samtykkeerklæring, dette er af sikkerhedsmæssige årsager og for at sikre dig det bedste mulige resultat.

Selve behandlingen

Forud for dine hårfjerningsbehandlinger med IPL (laser), skal du barbere området, så der ingen hår er at se. Således sikrer man, at lyset ledes 100% derned, hvor vi får mest gavn af det, nemlig i hårsækkene.

Efter behandlingen

Efter en behandling med IPL (laser), kan du sagtens gå direkte på arbejde og fortsætte dine daglige gøremål. Der kan være let rødme og hævelse efter behandlingen. Det er vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandling. I Nordeuropa betyder det således, at du godt kan opholde dig ude efter en laserbehandling i langt de fleste måneder på året, så længe du husker at anvende solcreme med faktor 30 eller 50 med både UVA og UVB filter.

Omkring 2 uger efter behandlingen er de behandlede hår vokset ud og faldet af. Da der er flere hårfollikler i hver hårsæk, kræver det flere behandlinger, før du er helt hårfri.
IPL laseren er også effektiv  til andre behandlinger, såsom hudforyngende behandling og fjernelse af karsprængninger. Se også vores skinpen behandlinger, der ligeledes har hudforyngende effekt.

FAQ

Gør det ondt?

Nogle synes, det niver lidt, at få behandling med IPL (laser). Andre mærker en kortvarig varme i forbindelse med laserskuddet. Det er dog ikke sådan, at det ikke er til at holde ud, og det er hurtigt overstået. Smerteniveauet afhænger for kvinder også af cyklus. Du kan således være mere ømskindet, hvis du er præmenstruel.

Hvor lang tid holder permanent laser hårfjerning?

Resultatet af permanent hårfjerning med IPL (laser) varierer, fra person til person og afhængig af hårfarve og hudtype. Langt de fleste oplever en permanent reduktion på 60-80%. De ødelagte hårsække danner ikke hår igen, men der kan komme nye hårsække i forbindelse med hormonelle forandringer.

Hvor ofte skal man behandles?

For at opnå et godt resultat med permanent hårfjerning skal der forventes mellem 6-8 behandlinger. Antallet af behandlinger vil dog altid være individuelt, da hårvæksten varierer fra person til person.

Hår har forskellige vækstfaser, hvilket betyder, at kun ca. 20% af dine hår er aktive lige nu. Derfor skal du i gennemsnit forvente ca. 6-8 behandlinger for at være hårfri med et behandlingsinterval på 4-6 uger.

Antallet af behandlinger er individuelt, og kan variere fra person til person. Grundet den hormonelle balance, er det ikke alle, der kan forvente at blive fuldstændig hårfri, hvilket også kan betyde, at nogle har behov for vedligeholdende behandlinger udover de 6-8 behandlinger.

Mænd

For mænd er behandlingen ikke helt permanent, idet testosteronproduktionen gør, at mænd vil have lidt hårvækst hele livet igennem. Derfor må der påregnes vedligeholdelsesbehandlinger.

PCO/hirsutisme

Er du kendt med PCO eller hirsutisme så må du forvente flere behandlinger med IPL laser end gennemsnittet og ligeledes oftere vedligehold. Dette pga. den hormonelle ubalance, hvilket er afgørende for hårvæksten.

Behandlingstid

20-50 minutter

Bedøvelse

Ingen

Nedetid / Opheling

ingen

Resultat

8-12 behandlinger

Holdbarhed

Permanent

Konsultation

Gratis

Kombinationsrabat – Hårfjerning
Betal fuld pris på det dyreste område og få -50 % på alle øvrige områder i samme behandling.

Klippekort – hårfjerning
Køb 8 behandlinger og betal kun for 6

Klippekort og pakkeforløb er personlige og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

Helt ansigt1.200,-
Hage500,-
Kæbe600,-
Overlæbe 500,-
Bakkenbarter500,-
Hals600,-
Kinder500,-
Hænder/fingre (begge hænder)500,-
Armhuler (begge)775,-
Underarme1.200,-
Overarme1.200,-
Hele armen (begge)2.000,-
Fra navle og ned500,-
Bryst1.100,-
Mave1.000,-
Rundt om brystvorterne500,-
Skuldre1.200,-
Lænd500,-
Ryg1.700,-
Nakke700,-
Skuldre og ryg2.500,-
Skuldre, ryg, lænd og nakke2.900,-
Bikinilinje700,-
Brazil1.200,-
Tanga1.000,-
Mellem baller800,-
Baller1.200,-
Hele ben (begge ben)3.300,-
Hele ben inklusiv bikinilinje (begge ben)3.600,-
Hele ben inkl. fødder (begge ben)3.400,-
Inderlår (begge ben)1.100,-
Forlår (begge ben)1.100,-
Baglår (begge ben)1.700,-
Lår (begge ben)2.200,-
Underben inkl. knæ (begge ben)2.200,-
Underben uden knæ (begge ben)1.900,-
Fødder/tæer500,-
Kinder og bakkenbarter600,-
Ryg1.700,-
Skuldre1.200,-
Ryg og skuldre2.500,-
Ryg. skuldre. nakke. lænd 2.900,-
Fuldskæg1.450,-
Mellem brysterne500,-
Bryst 1.100,-
Mave1.000,-
Isse1.200,-
Skægkant (kinder/hals)1.000,-
Hel krop, uden skuldre og ryg8.000,-
Hel krop10.000,-

Følg os på de sociale medier

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg os på Facebook og Instagram.

Har du brug for at bestille tid eller kontakte os?