Fjernelse af karsprængninger med IPL laser I Hedensted

Her kan du læse om hvordan vi fjerner karsprængning.

Kom karsprængninger til livs med IPL laser

Fjern rødme og karsprængninger med IPL laser. Du kender helt sikkert nogen, som har røde kar i ansigtet eller rødme i huden, som typisk viser sig ved næsen og kinderne. Årsagen til dette er oftest alder og genetik, men solens stråler, vind og vejr spiller også en stor rolle. Der kan også forekomme karsprængninger og rødme i ansigtet ved hudsygdommen Rosacea. Ligegyldigt hvad der forårsager karsprængningerne eller rødmen i huden så giver de uens hudtone og kan ofte være af meget generende karakter da de er svære at dække med makeup.

Behandling for karsprængninger med IPL laser er en effektiv og hurtig behandling, hvor du vil med garanti tænke at det skulle du ha haft gjort for mange år siden, efter behandlingen.

Der findes mange forskellige laserapparater på verdensplan og nogen er mere sikre og effektive end andre. IPL er en af de aller mest effektive og præcise apparater på markedet. IPL står for Intense Pulsed Light.

Karsprængninger og generel rødme i ansigtet behandles effektivt med IPL laseren, hvor man indstiller laseren til at afgive sin energi til det røde farvestof i blodet (Hæmaglobinet).

Energierne fra vores IPL laser ødelægger karvæggen og de beskadige kar og de vil efterfølgende blive udskilt af kroppen reparationssystemer. Dette sker under huden overflade.

Inden din behandling skal du til en konsultation i Kosmetisk Klinik Tenna Plesner, for at vi sammen kan tale om, om IPL vil være gavnligt for dig og herefter vil vi planlægge et skræddersyet behandlingsforløb til dig, som sikrer dig, at du får det bedste resultat.

Du vil endvidere modtage mundtlig information om hvordan IPL laser virker, samt hvad du kan forvente af resultatet. Under forløbet vil der blive taget før og efter billeder, så vi kan følge med i udviklingen i behandlingen. Ved konsultationen vil du endvidere få udleveret skriftligt materiale om selve behandlingen med IPL laseren, som du skal læse igennem. Allerede efter første behandlingen vil der ses en tydelig reduktion af karsprængningerne. Man kan opleve at huden i det behandlede område hæver en lille smule og bliver rødt og varmt.

Man skal regne med at skulle have 1 – 3 behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat med IPL. Herefter vil man i gennemsnit opleve en reduktion på 80-90 %. Der kan behandles med ca. en månedes interval, afhængig af typen og mængden af blodsprængningerne/rødmen. Karfjernelse med IPL vil føles som en varm, prikkende fornemmelse i huden. Efterfølgende vil man kunne opleve en let brændende fornemmelse i huden.

Se vores før og efter billeder her

IPL laseren er også effektiv  til andre behandlinger, såsom hudforyngende behandling, rosacea behandling og permanent hårfjerning.

Behandlingstid

20-45 minutter

Bedøvelse

Ingen

Nedetid / Opheling

Ingen

Resultat

1 måned

Holdbarhed

Permanent

Konsultation

Gratis

Klippekort – 3 behandlinger til karsprængninger
Køb 3 behandlinger samlet og opnå -50 % på 3. Behandling
Klippekort og pakkeforløb er personlige og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
KonsultationGratis
Hele ansigtet2.000,-
Bryst2.200,-
Helt ansigt og bryst3.600,-
Helt ansigt, hals og bryst4.200,-
Kinder og næse1.600,-
Kinder1.400,-
Pande1.000,-
Næse1.000,-
Hage1.000,-
Hals1.400,-

Følg os på de sociale medier

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg os på Facebook og Instagram.

Har du brug for at bestille tid eller kontakte os?