Rosacea behandling med laser

Her kan du læse om hvordan vi behandler strækmærker, pigmentforandringer og solskader.

Hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner hjælper vi dig effektivt mod rødme og irritation med vores rosacea behandling med IPL laser

Kosmetisk Klinik Tenna Plesner anvender det mest effektive og sikreste udstyr til reduktion og behandling af rosacea og rødme i ansigtet.

Rosacea er en tilstand af kronisk irritation i ansigtet. Den rammer ofte i 30-50 års alderen og flere kvinder end mænd har sygdommen. Symptomerne er rødme i ansigtet, typisk omkring næse og kinder og den midterste del af panden. I nogle tilfælde kan rødmen udvikle sig til større karsprængninger i området.

Det kan være til stor gene at blive ramt af rosacea, da rødme og kar i ansigtet påvirker det visuelle og også ofte ens selvværd, da symptomerne kan være så synlige, at de er svære at dække og derfor kan være hæmmende for den enkelte i
mange sammenhænge. Det har vi hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner stor forståelse for og derfor er vi også glade for at vi pga. mange års erfaring med netop behandling af rosacea ved hvordan den skal behandles.

Da vi ikke kan fjerne årsagen til rosacea skal du forvente at skulle vedligeholde behandlingerne med IPL, da symtomerne på den måde kan holdes i skak, men vi kan love dig at du med garanti vil opleve en forbedring af din livskvalitet når vi reducerer dine symptomer i form af rødme og karsprængninger.

Få en uforpligtende konsultation omkring vores rosacea behandling med laser

Vi vil meget gerne vejlede dig omkring behandling af Rosacea ved en gratis og uforpligtende konsultation hvor du vil møde en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker. Hos Kosmetisk Klinik Tenna Plesner hjælper vi dagligt kunder med at genvinde livskvaliteten, ved ikke at skulle irritere sig over rødme i huden. Vi oplever gode resultater på vores kunder, som du også kan se nedenfor.

Se vores før og efter billeder her

Konkakt os

Har du spørgsmål eller vil du vide mere, så udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Behandlingstid

30-40 minutter

Resultat

2-3 måneder

Bedøvelse

Ingen

Holdbarhed

Permanent

Nedetid / Opheling

Ingen

Konsultation

Gratis

Klippekort – 3 behandlinger til ujævn hudtone og solskader
Køb 3 behandlinger samlet og opnå -50 % på 3. Behandling
Klippekort og pakkeforløb er personlige og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

Konsultation

Gratis

Hele ansigtet

2.000,-

Bryst

2.200,-

Helt ansigt og bryst

3.600,-

Helt ansigt, hals og bryst

4.200,-

Kinder og næse

1.600,-

Kinder

1.400,-

Pande

1.000,-

Næse

1.000,-

Hage

1.000,-

Hals

1.400,-

Følg os på de sociale medier

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg os på Facebook og Instagram.

Har du brug for at bestille tid eller kontakte os?